Fhttp://www.aroundmykitchentable.co.uk/ollow

Friday, March 29, 2019

RIDDLES FOR SMART SENIORS & PRESENIORS





Something for seniors to do to keep those aging gray matter cells active...not that you're that old.  (Don't blame me for it.  I got it from Blake's girlfriend's father.)


1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May.  What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers.  What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.  How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.  Why not?

8. What was the President’s name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?


















Here are the Answers: 

1. Johnny’s mother had three children.  The first child was named April.  The second child was named May.  What was the third child's name?

Answer: Johnny, of course.



2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers.  What does he weigh?

Answer: Meat


3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet.  [You’re not very good at this are you?]


4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.


5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly


6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.  How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.


7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.  Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg.  You need a camera to take pictures.


8. What was the President's name in 1975?

Answer: Same as is it now - Donald Trump

Did you know that Donald Trump is really Donald Duck upside down?



9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd.  Well, you passed the person in second place, not first.


10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]


11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One.  If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

(I got them all right; did you?)



IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD

1) You can't count your hair.


2) You can't wash your eyes with soap.


3) You can't breathe through your nose when your tongue is out.
Yes, you can, but your tongue back in your mouth, you silly person.



Ten (10) Things I know about you.

1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can't say the letter ''P'' without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it too.

10) You are probably going to send this to see who else falls for it.

You have read this post because I didn't want to be alone in the idiot category.



TO ALL MY INTELLIGENT FRIENDS

Keep that brain working; try to figure this one out....
See if you can figure out what these seven words all have in common.

1. Banana
2. Dresser
3. Grammar
4. Potato
5. Revive
6. Uneven
7. Assess


Give it another try....
Look at each word carefully.  You'll kick yourself when you discover the Answer.  This is so cool.....

REMEMBER I ONLY POSTED THIS FOR MY SMART FRIENDS



No, it is not that they all have at least 2 double letters....
Answer is below.















Answer:

In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word.

Did you figure it out?

No?  Then send this to more people and stump them as well.

Then, you'll feel better too.....!!












 Mother Goose and Grimm for 1/18/2019















----fishducky



 









10 comments:

  1. I got enough right to not be put in the corner but missed more than I am happy about. Totally enjoyed Pointed Riddle.

    ReplyDelete
  2. Got most of them, i am glad to say, but not all by any means, which is probably the point. We all overlook things once in so often.

    Thanks for the laughs!

    ReplyDelete
  3. I actually got all the first section but missed the moving the letter to make the same word backwards or whatever it was--LOL!

    All the pricks are on the outside--ROFL!! ;) My fav.

    ReplyDelete
  4. I got those answers this time! My subconscious must have dragged them up rom the last time I heard them. love the cartoons :)

    ReplyDelete
  5. I'm 60 years old. Do I qualify as presenior?

    Love,
    Janie

    ReplyDelete

Your comments make my day, which shows you how boring my life has become.